Aloe vera Ampliar

Aloe vera

40

Nou producte

Aloe vera Serveix per alleujar irritacions, ferides i cremades. Posseeix vitamines A, B1, B2, B3, B6, B12, C, I i minerals. Augmenta les defenses. Redueix el nivell de greix en sang. Millora la circulació, és depuradora, digestiva i desintoxicant i equilibra la quantitat d’àcids en els aliments.

Format: planta viva

Origen: Picamoixons

Proveïdor: Ecoopica

Més detalls

6,60 € amb impostos

Més informació

Propietats

Posseeix vitamines A, B1, B2, B3, B6, B12, C, I i minerals com el calci, el crom, el seleni… La sàbila és un dels components principals empleats per la indústria farmacèutica i cosmètica. Gràcies al seu poder regenerant aconsegueix alleujar irritacions, ferides i cremades. A més, aconsegueix que el nostre cos augmenti les defenses i estigui preparat per fer front a virus i malalties diverses. Ajuda a reduir el nivell de greix en sang i, com a conseqüència, disminuir les possibilitats de patir al·lèrgies. Millora la circulació, és depuradora, digestiva i desintoxicant i, per si no fos poc, també equilibra la quantitat d’àcids en els aliments.

Com extreure el suc del Aloe vera

El alcíbar és la substància continguda en les fulles de l’aloe i l’origen de tots els seus poders curatius. Agafarem les fulles més antigues que se situen a la base de la nostra planta. Amb cura i amb l’ajuda d’un ganivet o tisores ben afilades, procedirem a tallar la fulla seleccionada. Col·locarem la fulla sobre una taula i realitzarem un tall per eliminar els extrems, base i punta de la mateixa. A continuació, tallem tota la fulla dividint-la en petites porcions. Extraiem l’escorça per quedar-nos amb la polpa gelatinosa.

Usos

 1. Afeccions de la pell èczemes, micosis: Friccionar repetidament durant el dia les parts sensibles amb gel de aloe vera pur.
 2. Butllofa rebentada: Netejar i desinfectar acuradament la butllofa abans d’untar-la amb gel d’aloe vera. Deixar-la respirar uns moments a l’aire lliure abans de tapar-la amb una gasa.
 3. Butllofa formada: Rebentar-la amb una agulla estèril (posada al foc) i omplir-la de gel de aloe. Tapar-la amb una gasa.
 4. Ansietat, tensió nerviosa, estrès: La polpa fresca de aloe vera triturada o del gel natural pur correctament estabilitzat són una excel·lent beguda per a la salut i representen el perfecte complement alimentós per a les persones ansioses, nervioses o estressades. Un gotet de licor d’aloe vera abans de cada menjar tranquil·litza i dóna l’energia necessària per superar totes les dificultats.
 5. Caiguda del cabell: Fregar el cuir cabellut amb una mescla de polpa fresca de aloe i de vi blanc dolç, cada nit abans de ficar-se al llit. Utilitzar un xampú de aloe.
 6. Caspa: Friccionar regularment el cuir cabellut amb polpa d’aloe i rentar el cabell cada dia amb xampú d’aloe.
 7. Talls, ferides, cremades, rescades: Rentar la ferida amb aigua i sabó abans d’untar-la amb gel de aloe vera pur. Deixar que la ferida respiri uns moments a l’aire.
 8. Cures de la boca: Per tractar el sagnat de genives o de mucoses de la boca: fregar acuradament les genives amb un raspall tou i una mescla de polpa d’aloe i mel.
 9. Cansament als ulls i ulleres: Per alleujar el dolor o el cansament dels ulls, no hi ha gens millor que unes gotes de col·liri de aloe (receptades pel metge). També es pot aplicar la gelatina pura que surt de la planta a les ulleres causades pel cansament.
 10. Esquinços, torcements, lumbagos, luxacions, tendinitis: Col·locar primer una bossa de gel sobre la zona adolorida. Després untar la part inflada amb gel de aloe pur.
  Un truc utilitzat pels esportistes consisteix a congelar tota la fulla d’aloe i fregar acuradament la part adolorida amb la gelantina de la fulla congelada.
 11. Esquerdes: Untar acuradament l’esquerda tres vegades al dia amb gel de aloe vera.

Opinions

Escriviu una valoració

Aloe vera

Aloe vera

Aloe vera Serveix per alleujar irritacions, ferides i cremades. Posseeix vitamines A, B1, B2, B3, B6, B12, C, I i minerals. Augmenta les defenses. Redueix el nivell de greix en sang. Millora la circulació, és depuradora, digestiva i desintoxicant i equilibra la quantitat d’àcids en els aliments.

Format: planta viva

Origen: Picamoixons

Proveïdor: Ecoopica

Carret 0 Producte Articles (buit)    

No hi ha productes

Per a determinar Lliurament
0,00 € Total

Ho compro

S'ha afegit el producte al vostre carret de la compra
Quantitat
Total
Hi ha 0 ítems al vostre carret. Hi ha 1 article al vostre carret.
Total productes
Total lliurament  Per a determinar
Total
Seguir comprant Passar per caixa